iPhone 4 va fi disponibil incepand cu 17 decembrie 2010 in magazinele Vodafone si prin Magazinul Online Vodafone Romania.

Read the rest of this entry »

In data de 9 decembrie va avea loc un concert special de sarbatori, al carui invitat va fi nimeni altul decat interpretul de muzica folk, Stefan Hrusca! Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti si promite sa deschida sezonul colindelor si al datinilor romanesti de Craciun!

Read the rest of this entry »

Spectacolul se va numi “Vec-hituri” se va desfasura la Cinema Patria si va va reimprospata memoria celor mai indragite melodii ale cantautorului.

Read the rest of this entry »

Aplicatia se numeste TechAutos Maps si este un client Google Maps pentru Windows Phone 7. Este conceput ca o soluţie temporară, până la Google va lasa o aplicatie porprie pentru pentru WP7.

Read the rest of this entry »

Concertul trupei Vaya con Dios, programat sa aiba loc initial pe 11 noiembrie, la Fratelli Studios, a fost reprogramat joi, pe 23 decembrie. Starea de sanatate a solistei Dani Klein, motivul amanarii concertului de la Bucuresti, s-a ameliorat in ultimele zile. Desi momentan se afla in continuare sub stricta observatie a medicilor din Bruxelles, artista belgiana e in plin proces de recuperare si se simte mult mai bine.

Bucuresti, Tete-a-Tete Coffee Art & Chill pe 11 Decembrie 2010, ora 20:30

Read the rest of this entry »

7 Decembrie 2010, ora 20:30
e-Folk Events & Club MoJo Brit Room va asteapta marti 7 decembrie 2010 incepand cu ora 20:30 la un concert de neuitat in compania lui Marius Matache.

Read the rest of this entry »

Vine Mos Nicolae, de la Google
Read the rest of this entry »

Pentru că femeile nu sunt bărbaţi şi, ca atare, nu pot fi ÎNTOTDEAUNA ca bărbaţii (-aviz bărbatelor -!), femeia trebuie să se ofuşte, să se zbată, să trepideze, să simtă, să adulmece, să apuce, să fiarbă, să urle (în cazul meu, să trântească ceva sau să întoarcă spatele şi să plece direct, spre disperarea interlocutorului), să demonstreze că are dreptate, să comenteze inclusiv de ce îi pare rău, să plângă până la disperare (Doamne ce mă recunosc aici, bărbate-meu e un sfânt că-mi suportă crizele interminabile de plâns !!), să fie isterică, să-i placă dramele, să stârnească atracţia inocenţei mascată prin seducţie subtilă. Nu intră toate în aceeaşi oală, să ne înţelegem! Pentru că noul ne va mări din start viteza de reacţie a adaptării la schimbare, indiferent dacă dorim sau nu;

Read the rest of this entry »

Unele femei pur și simplu își iubesc munca, familia, plăcerile cotidiene, altele găsesc în genți (chit că sunt XXL sau poșete plic) împlinirea și mulțumirea de sine pe care nu au reușit să o obțină în plan personal.

Read the rest of this entry »

Photostream