Cupa Mondiala 2010 – Grecia poate învinge Argentina, crede Kapetanos

In: Sport

21 Jun 2010

Pantelis Kapetanos, jucătorul Stelei, crede că naţionala Greciei poate învinge marţi Argentina, în ciuda diferenţei de valoare, în ultimul meci din Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal 2010, informează AP, citată de Agerpres.
‘Ştim cu toţii Argentina şi ştim cât este de puternică. Au 22 de jucători extraordinari şi pe Messi, care este cu o clasă deasupra, cel mai bun jucător din lume’, a spus Kapetanos.

‘Dacă rămânem concentraţi toate cele 90 de minute, cred că putem câştiga. Trebuie doar să jucăm aşa cum ştim’, a continuat atacantul Stelei.

Argentina este liderul grupei, cu 6 puncte, urmată de Coreea de Sud – 3 puncte (golaveraj 3-4), Grecia – 3 puncte (golaveraj 2-3) şi Nigeria – 0 puncte. Rezultatele de până acum ale Greciei la turneul final au fost 0-2 cu Coreea de Sud şi 2-1 cu Nigeria.

Kapetanos avea 11 ani în momentul când Grecia şi Argentina s-au întâlnit ultima dată la o Cupă Mondială. În 1994, Argentina a învins cu 4-0, unul din goluri fiind înscris de actualul selecţioner, Diego Maradona.

AGERPRES (Mircea Lazaroniu)

Comment Form

Photostream