Maratonul Prima Evadare stabileste un nou record national ca numar de participanti

In: Concursuri| Evenimente

6 May 2010

Doar trei zile ne mai despart de startul maratonului Prima Evadare, care se va desfasura duminica, 9 mai, de ziua Europei. Ciclistii din Bucuresti si din tara au raspuns provocarii si s-au pus in miscare, depasind estimarile initiale de 1000 de participanti. Vedem in acest numar o confirmare clara a popularitatii de care se bucura maratonul Prima Evadare.

Primariile pe raza carora se desfasoara concursul sprijina organizatorii maratonului prin curatarea zonelor adiacente traseului, impulsionate si de numarul mare de sportivi care se antreneaza in zona la sfarsit de saptamna. Publicul este invitat sa asiste la startul competitiei din Aleea Privighetorilor, la ora 10.

Pentru inscrieri si ridicarea numerelor de concurs, concurentii sunt asteptati in zilele urmatoare intre orele 17 si 20.30 la Clubul Taranului Roman, iar sambata, 8 mai, in intervalul 11-15, si la Magazinul COSMOTE din Strada Nicolae Titulescu 4-8, cladirea America House, langa aripa de est, la parter.
Pana acum, concurentii din capitala si imprejurimi reprezinta peste 80% din totalul inscrierilor. Cu toate acestea un numar important de participanti vor veni din Brasov, Sibiu, Ploiesti sau Pitesti, iar distanta nu i-a descurajat nici pe ciclistii din Baia Mare, Suceava sau Constanta. “Suntem entuziasmati de numarul mare de participanti care si-au anuntat prezenta la Prima Evadare 2010. Ne bucuram ca tot mai multi oameni constientizeaza importanta miscarii in aer liber si sunt pregatiti sa dedice timp si efort acestui gen de activitate. Tocmai de aceea noi ii consideram invingatori pe toti participantii care termina cursa” declara Daniel Sardan, unul dintre organizatorii evenimentului.

Prima Evadare este singurul maraton de mountain-bike din Bucuresti si cel mai mare concurs de acest gen din tara. Aflat la a doua editie concursul se desfasoara pe drumuri de tara, prin padurile din nordul capitalei, pe o distanta de aproximativ 55 de km, intre Bucuresti si Snagov. Traseul este marcat pe intreaga distanta de concurs si este prevazut cu 10 puncte de control, 4 zone de alimentare, este asistat de politie si salvare. Anul trecut concursul a adus la start peste 600 de concurenti, stabilind un record national de participare.
Evenimentul este organizat de Clubul Alpin Romn si NoMad Adventure Team, si este sustinut de COSMOTE in calitate de sponsor principal, VOSLAUER, Dole, Bikexpert Si Primaria Municipiului Bucuresti.

Pentru detalii suplimentare si regulamentul competitiei puteti accesa www.primaevadare.ro sau contacta organizatorii: Daniel Sardan 0723 383 071.
Fotografii de la editia precedenta se pot gasi la adresa: http://primaevadare.ro/imagini/
aceiasieu@gmail.com

http://www.primaevadare.ro

1 Response to Maratonul Prima Evadare stabileste un nou record national ca numar de participanti

Avatar

Maratonul Prima Evadare – nou record national ca numar de participanti | Jocuri Online

May 6th, 2010 at 6:41 am

[...] JocuriPedia You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, [...]

Comment Form

Photostream