Toţi iubitorii de fitness sunt aşteptaţi la Decathlon

In: Evenimente

23 Apr 2010

Decathlon doreşte să facă sportul accesibil tuturor, de la debutanţi la profesionişti şi de aceea organizează în fiecare sfârşit de săptămână din timpul verii weekend-uri sportive de practică şi iniţiere.

Acest eveniment va avea loc în perioada 24-25 aprilie 2010, între orele 11:00-18:00. Pe parcursul celor două zile vor avea loc cursuri de fitness, demonstraţii de aerobic, culturism, tae-bo şi numeroase concursuri (stepper, sărituri cu coarda, consolă, aparat de vâslit). De asemenea, pe parcursul week-end-ului, clienţii Decathlon vor beneficia de oferte speciale la articolele de fitness.

Weekendul trecut a fost organizat pentru studenţi, iar la weekendul dedicat pescuitului de acum doua săptămâni au fost peste 400 de participanţi si 2000 de vizitatori. Toate aceste activităţi îi încântă pe clienţii Decathlon, cel mai bun exemplu fiind cei 3000 de prieteni de pe reţelele sociale care se interesează în mod regulat de activităţile din weekendul urmator.

La nivel mondial, DECATHLON reuneşte peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naţionalităţi. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de inovaţie îşi desfăşoară activitatea 600 de ingineri, aflaţi în permanentă căutare de soluţii şi inovaţii tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.
Din 1996 Decathlon îşi creează propriile mărci, în prezent în număr de 14, în spiritul pasiunii pentru sport. Prin intermediul acestora, Decathlon concepe echipamente sportive la preţuri accesibile, folosind o tehnologie de vârf. DECATHLON comercializează, în acelaşi timp, şi produse ale principalelor mărci internaţionale: NIKE, ADIDAS, PUMA, ASICS, SHIMANO, DAIWA, COLUMBIA, SPEEDO

2 Responses to Toţi iubitorii de fitness sunt aşteptaţi la Decathlon

Avatar

Toţi iubitorii de fitness sunt aşteptaţi la Decathlon | Jocuri Plus

April 23rd, 2010 at 10:10 pm

[...] Detalii aici Tags: aerobic, culturism, Decathlon, fitness, tae-bo [...]

Avatar

Toţi iubitorii de fitness sunt aşteptaţi la Decathlon | Jocuri Online

April 23rd, 2010 at 10:13 pm

[...] Detalii aici Tags: aerobic, culturism, Decathlon, fitness, tae-bo You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. [...]

Comment Form

Photostream